Kurti drejtuar ministrave: Në pjesën e dytë të mandatit, duhet të bëjmë më shumë dhe më shpejt

0 minutes, 44 seconds Read

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në mbledhjen e qeverisë ka prezantuar punën e tij qeveritar dyvjeçare.

Ai ka përmendur të arritur për gjatë këtye dy viteve.

Kurti në fund të fjalimit pati edhe një kërkesë ndaj ministrave të tij.

“Të dashur anëtarë të kabinetit qeveritar, ju ftojë që ditëve, javëve në vijim t’i prezanton para qytetarëve një nga një, siç është fushëveprimtara e ministrive që ju i udhëheqni.” – ka thënë ai.

Më tej, Kurti ka thënë se në pjesën e dytë të mandatit duhet të bëjnë më shumë dhe më shpejt.

“Të vetëdijshëm për nevojat dhe kërkesat e vendit, në pjesën e dytë të mandatit, duhet të bëjmë edhe më shumë edhe më shpejt. Ju faleminderit dhe punë të mbarë” – ka thënë Kurti./GazetaSinjali

Publikime te ngjashme