Kurti dhe Minxhozi bisedojnë për bashkëpunimin Kosovë-Shqipëri

HomeLajmeShqiperi

Kurti dhe Minxhozi bisedojnë për bashkëpunimin Kosovë-Shqipëri

Kurti dhe Minxhozi flasin për bashkëpunimin Kosovë-Shqipëri
Kurti dhe Minxhozi flasin për bashkëpunimin Kosovë-Shqipëri
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka pritur ambasadorin e Shqipërisë, Qemal Minxhozi.Minxhozi ka përshëndetur vendimin që mori Qeveria për t’i liruar nga obligimi për pajisje me leje pune afatshkurtër shtetasit e Shqipërisë.

Kryeministri Kurti dhe ambasadori Minxhozi u pajtuan që duhet vazhduar me shembuj të tjerë të këtij bashkëpunimi edhe në të ardhmen e afërt.“Shtetet dhe qeveritë tona duhet dhe do të angazhohen për të mirën e përbashkët të qytetarëve tanë”, thuhet në njoftimin e Kryeministrisë.

COMMENTS