Kryetari i Vushtrrisë e profa i TikTok-ut, vallëzojnë së bashku nën ritmin e Valles së Tropojes

0 minutes, 29 seconds Read
Ferit Idrizi, kryetari i Vushtrrisë e ka mbështetur profesorin Paci publikisht. Madje në një intervistë të realizuar sot ata kanë vallëzuar së bashku.

Idrizi dhe Paci së bashku ia kanë hedhur vallës në objektin e Komunës së Vushtrrisë, duke nënkuptuar mbështetjen e madhe nga Idrizi për profesorin Paci.

Idrizi ka treguar dashurinë e tij për artin e muzikëm dhe thotë se e merr diçka me shumë pozitivitet dhe se kritikat i ka vlerësuar shumë pavend.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *