Kryetari i ri i Skenderajt denoncon për korrupsion Bekim Jasharin

0 minutes, 27 seconds Read

Komuna e Skënderajt ia ka publikuar ish-kryetarit të kësaj komunë, abuzimet që i kanë bërë të emëruarit e tij gjatë qeverisjes sa ai ishte kryetar.

Ata thonë së Komisioni Komunal për vlerësimin e dëmeve i formuar me datë 11.02. 2021 nga ish-Kryetari i Komunës, ka abuzuar me përgjegjësitë e tij për të vlerësuar dëmet e shkaktuara në kulturat bujqësore si pasojë e motit të ligë dhe fatkeqësive të tjera natyrore që kanë ndodhur në fillim të muajit shkurt 2021.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *