Kryetari i BIK-ut në Prizren bënë ftesë që pas xhumasë nesër të protestohet kundër dokufestit!

0 minutes, 20 seconds Read

Dokufesti këtë vit ka ngjallur reagime të shumta nga shoqëria civile deri tek zyrtarë të lartë e deputetë të Kuvendit të Kosovës.

Nuk kanë heshtur as institucionet fetare në Prizren.

Besim Berisha, kryetar i BIK-ut në këtë komunë ka bërë thirrje për protestë paqësore duke kundërshtuar shfaqjet e femrave lakuriq dhe promovimin e antivlerave fetare e kombëtare./rti

Publikime te ngjashme