Kryeministri Kurti uron popullin turk për Ditën e Republikës së Turqisë

0 minutes, 36 seconds Read

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka uruar popullin e Turqisë për Ditën e Republikës.

Në Ditën e Republikës, Kurti ka shkruar se:

Qeveria jonë është e përkushtuar për vazhdimin dhe zgjerimin e bashkëpunimit dypalësh ekonomik, kulturor dhe social.

Po ashtu Kurti ka thënë se Kosova dhe shqiptarët kanë miqësi të fortë me Turqinë.

Ja postimi i Kryeministrit i plotë:

Urimet tona më të ngrohta për popullin e Turqisë për Ditën e Republikës. Turqia mbetet një partner strategjik i Republikës së Kosovës. Qeveria jonë është e përkushtuar për vazhdimin dhe zgjerimin e bashkëpunimit dypalësh ekonomik, kulturor dhe social.

Publikime te ngjashme