Kryeministri Kurti mban takim me qytetarët për prezantimin e buxhetit 2023

0 minutes, 26 seconds Read

Pas sulmit që anëtarët e PSD-së i bënë kryeministrit Kurti, duke e sulmuar me qershi, ky i fundit është duke mbajtur takim me qytetarët për prezantimin e buxhetit 2023, përcjell Kosova Post.

Kurti në këtë takim me qytetarë do të jetë bashkë me ministrin e Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati, si dhe ministrin e Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi.

Kurti ka filluar në të gjitha qytet duke bërë prezantimin e buxhetit për vitin 2023. Sot radha ishte në kryeqytet.

Publikime te ngjashme