Kryeministri Kurti i buzëqeshur në takim me mërgimtarët

HomeLajmeKosovë

Kryeministri Kurti i buzëqeshur në takim me mërgimtarët

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka pasur takim me mërgimtarët dhe ka biseduar gjerë e gjatë për hallet dhe pro’blemet e tyre dhe për hallet e pro’blemet e Kosovës të cilat duhet të zgjidhen. Më poshtë janë disa foto nga takimi me mërgimtarët:

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka pasur takim me mërgimtarët dhe ka biseduar gjerë e gjatë për hallet dhe pro’blemet e tyre dhe për hallet e pro’blemet e Kosovës të cilat duhet të zgjidhen.

Më poshtë janë disa foto nga takimi me mërgimtarët:

COMMENTS