Connect with us

Lajme

Kryeministri Kurti emëron Mevlud Sinanin, zëvendësministër për Komunitete dhe Kthim

Published

on

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar Mevlud Sinanin, zëvendësministër për Komunitete dhe Kthim.

Kurti, Sinanit i ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tij.​

Sinani është zëvendësministri i 24 i emëruar në Qeverinë Kurti.

Advertisement
Comments