fbpx

Kryeimami llapjan u përgjigjet kritikuesve: “Nëse shkoj në deti me gruan e vajzën, s’është çështje e jotja..”

HomeFetare

Kryeimami llapjan u përgjigjet kritikuesve: “Nëse shkoj në deti me gruan e vajzën, s’është çështje e jotja..”

Kryeimami i komunës së Podujevës, Bekim Jashari ka diskutuar tema të ndryshme sot.

Një ndër to është edhe tema e dasmave dhe shkuarja për pushime në det.

Pasi në këtë periudhë të vitit organizimi i dasmave është më i madh, krye-imami tregon se është haram të shkohet në ahengje të tilla.

“Unë marrë pjesë në dasma, qe besa kur ka edhe ndonjë këngë të bukur mund t’i bashkohem këngëtarit”, tha krye-imami nga Podujeva në T7.

Gjithashtu, ka komentuar edhe për pushimet në det, si temë zakonisht e diskutuar edhe nga kolegët e tij.

“Është çështje personale, nëse unë shkoj me vajzën e gruan time në deti, nuk është çështje e jotja”, tha krye-imami

COMMENTS

x