Kraki me apel: Bojkotoni TV, debatet e portalet qe mbajnë vijën e Serbisë…

0 minutes, 40 seconds Read

Kujdes!

Komitat e batonave veç e kane fillu fushaten mediatike me qellimin qe Serbia mos te shihet shume fajtore per sulmin terrorist dhe Vuçiqi mos te dal keq perpara perendimit.

Prandaj ne debate, ne portale e rrjete sociale hetohet tentimi me i gjet deshtime e gabime Kosoves per nderhyrjen atje dhe ne te njejten kohe relativizohet e kamuflohet roli direkt i Vuçiqit.

Mos bini pre e lajmeve qe ndertohen mbi bazen e informatave te BIAs serbe, te redaktuara ne shqip nga ata qe te gjithe i njihni.

Mos i degjoni as ata qe ne 10 vite bisedime veç e kane perforcu poziten e Serbise dhe rolin e saj sabotues mbi Kosoven. Ata kane halle tjera.

Kosova është ne rrugen e duhur dhe kushdo qe e pengon ne kete rruge është armik i saj.

Publikime te ngjashme