fbpx

Kosova nënshkruan sot dy marrëveshje me këtë shtet të BE-së

HomeLajmeKosovë

Kosova nënshkruan sot dy marrëveshje me këtë shtet të BE-së

Kosova dhe Luksenburgu sot do të nënshkruajnë dy marrëveshje. Bëhet fjalë marrëveshjen për Bashkëpunimin për Zhvillim dhe Memorandumin e Mirëkuptimit për Zbatimin e Marrëveshjes. Ato t’i nënshkruajnë përfaqësuesit e shteteve, zëvendëskryeministri Besnik Bislimi, së bashku me ministrin e Ekonomisë së Luksemburgut, Franz Fayot. Akti i nënshkrimit do të ndodh të enjten në ora 10:00.

Kosova dhe Luksenburgu sot do të nënshkruajnë dy marrëveshje.

Bëhet fjalë marrëveshjen për Bashkëpunimin për Zhvillim dhe Memorandumin e Mirëkuptimit për Zbatimin e Marrëveshjes.

Ato t’i nënshkruajnë përfaqësuesit e shteteve, zëvendëskryeministri Besnik Bislimi, së bashku me ministrin e Ekonomisë së Luksemburgut, Franz Fayot.

Akti i nënshkrimit do të ndodh të enjten në ora 10:00.

COMMENTS

x