fbpx

Kosova merr pjesë në Kampionatin Botëror të Lëvrimit të Tokës Bujqësore në Irlandë

HomeLajmeKosovë

Kosova merr pjesë në Kampionatin Botëror të Lëvrimit të Tokës Bujqësore në Irlandë

Përfaqësuesja e Kosovës në artin e lëvrimit të tokës bujqësore po merr pjesë aktualisht në Kampionatin Botëror të Lëvrimit të Tokës Bujqësore në Irlandë.

Sipas njoftimit të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Republika e Kosovës përfaqësohet nga Lulzim Shehu – Garues me eksperiencë 10 vjeçare në kategorinë e garës konvencionale dhe ekipit mbështetës i cili përbëhet nga Afrim Sharku – Trajner, Alban Rama – gjyqtar ndërkombëtar si dhe Bekim Hoxha – përfaqësues i Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, njëherit dhe anëtar bordi i Organizatës Botërore të Lavrës.

x