Kongresmeni amerikan thotë se Kosova është një nga shtetet mike më të fuqishme të SHBA-së

0 minutes, 53 seconds Read

Kongresmeni dhe kryetari i nënkomitetit të Dhomës së Punëve të Jashtme për Evropën dhe Azinë në Shtëpinë e Bardhë, Bill Keating, e ka mirëpritur dhe e mbështet marrëveshjen që do të nënshkruhet sot mes Kosovës dhe Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC).

Ai, në ceremoninë para nënshkrimit të marrëveshjes, ka thënë se Kosova është një nga shtetet mike të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për vite me radhë.

“Kishte një ekip të mirë që punuan dhe e quan para partneritetin për këtë marrëveshje, jam krenar që keni arritur deri këtu. Jemi këtu ku tregohet përkushtimi për partnerët tanë siç është Kosova, por edhe Ballkani Perëndimor”.

“Miqësia e Kosovës dhe ShBA-së ekziston edhe më parë. Kosova ka qenë mike e pandashme e ShBA-së, do të vazhdojmë atë gurthemel ta rrisim. Kosova është një nga shtetet mike më të fuqishme dhe më të palëkundura të ShBA-së”, ka thënë Keating.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *