fbpx

Konfirmohet kandidatura e PDK-së për kryetar të Prizrenit…

HomeLajmeKosovë

Konfirmohet kandidatura e PDK-së për kryetar të Prizrenit…

Shaqir Totaj nënkryetar i PDK-së për ATV ka konfirmuar kandidaturën e tij për kryetar të Prizrenit.

Totaj në “Direkt” tha se për këta e ka përkrahjen e shumë qytetarëve të Prizrenit dhe të degës së PDK-së në Prizren.

“ Mendoj se ajo punë ka vetëm se pritet të zyrtarizohet dhe atëherë tek do të fillojmë me plane konkrete me shpalosje të programit të konceptit e kështu me radhë”– ka thënë Totaj.

COMMENTS