Kompania Meka nga Dragashi vazhdon traditën e mirë, edhe këtë vit u ndanë punëtorve rrogën e 14-të!

0 minutes, 40 seconds Read

Pronari i kompanisë “Meka halal food”, Burim Piraj, i ka falënderuar të gjithë të punëtorët e kësaj kompanie për punën e tyre.

Ai ka njofttuar se ka ekzektuar pagën e 14-të për punëtorët e tij.

Postimi i plotë:

Falënderimi i pafund dhe lavdi i takojnë vetëm Zotit!

I falënderoj bashkëpunëtorët, konsumatorët dhe të gjithë njerëzit e mirë që kanë dhënë kontribut që të arrijmë ti realizojmë planifikimet për vitin që shkoj 2021 dhe sot dolëm faqebardhë duke i ekzekutuar pagat e 14’ta sipas planifikimit dhe traditës.

I lutemi të Madhit Zot për ditë më të mira për të gjithë besimtarët dhe mbarë popullin shqiptar!

Zoti ju bekoftë!

Paqja qoftë mbi ju!

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *