Komisioni për Punë të Jashtme në BE kërkon njohjen e Kosovës nga pesëshja mosnjohëse

0 minutes, 27 seconds Read

Anëtarët e Komisionit për Punë të Jashtme në Parlamentin Evropian u kanë bërë thirrje vendeve që nuk e kanë njohur akoma Kosovën ta njohin.

Kjo kërkesë u bë në raportin e eurodeputetëve për Kosovën.

“Anëtarët u bëjnë thirrje vendeve anëtare në BE që ende nuk e kanë njohur Kosovën si shtet sovran, veçanërisht Spanjën, Sllovakinë, Qipron, Rumaninë dhe Greqinë, që ta bëjnë këtë pa vonesa të mëtejshme”, thuhet në raport.

Publikime te ngjashme