Kleçka bën bashkë ish drejtuesit e lartë të UÇK-së

0 minutes, 35 seconds Read

Ish drejtues të lartë të UÇK-së janë bërë bashkë në Kleçkë.

Në këtë takim po marrin pjesë figura qendrore të UÇK-së si: Fatmir Limaj, Sami Lushtaku, Adem Grabovci, Jetullah Heci, Ramë e Shukri Buja, Isni Kilaj, Haki Drenica, Sahit Jashari, Zafir Berisha, dhe ish ushtarak tjerë të lartë të UÇK-së.

Ndër të tjera kjo ndejë është organizuar në solidarizim me ish krerët e UÇK-së që janë në Hagë.

Në fjalën e tyre, Limaj, Grabovci, Buja e Lushtaku kërkuan bashkim në mbrojtje të vlerave të luftës.

Kujtojmë së kohëvë të fundit janë shpeshtuar më të madhe takimet e kreut të Nismës më zyrtarë të PDK-së./Indeksonline/

Publikime te ngjashme