fbpx

KGjK emëron shtatë gjyqtarë në Gjykatën Komerciale

HomeLajmeKosovë

KGjK emëron shtatë gjyqtarë në Gjykatën Komerciale

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) sot në mbledhjen e radhës ka emëruar shtatë gjyqtarë në Dhomën e shkallës së parë të Gjykatës Komerciale. Gjyqtarët e emëruar janë: Verona Dibra, Fisnik Nuli, Hasan Kryeziu, Arnis Dumani, Alajdin Tershnjaku, Gent Bekeri dhe Vlora Pacolli Rexhepi. Mandati i gjyqtarëve fillon nga data 1 korrik 2022.

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) sot në mbledhjen e radhës ka emëruar shtatë gjyqtarë në Dhomën e shkallës së parë të Gjykatës Komerciale.

Gjyqtarët e emëruar janë:

Verona Dibra,

Fisnik Nuli,

Hasan Kryeziu,

Arnis Dumani,

Alajdin Tershnjaku,

Gent Bekeri dhe

Vlora Pacolli Rexhepi.

Mandati i gjyqtarëve fillon nga data 1 korrik 2022.

COMMENTS

x