fbpx
HomeKosovë

KFOR-i ndalon disa kamionë të Serbisë në Mitrovicë

Sirena policie janë parë mbrëmjen e sontme në “Rrugën e Ulqinit” në fshatin Koshtovë. Dëshmitarët i kanë thënë “Jepi zë” se aty janë ndaluar disa kamionë me targa serbe. Sipas tyre, ndalimin e ka bërë KFOR-i dhe Policia e Kosovës.Ende nuk dihen detaje për çfarë u ndaluan kamionët, të cilët kishin targa të Serbisë.

Sirena policie janë parë mbrëmjen e sontme në “Rrugën e Ulqinit” në fshatin Koshtovë.

Dëshmitarët i kanë thënë “Jepi zë” se aty janë ndaluar disa kamionë me targa serbe.

Sipas tyre, ndalimin e ka bërë KFOR-i dhe Policia e Kosovës.Ende nuk dihen detaje për çfarë u ndaluan kamionët, të cilët kishin targa të Serbisë.

COMMENTS

x