Connect with us

Kosovë

KËTU mund ta llogarisni faturën e rrymës sipas tarifave të reja

Published

on

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka publikuar një kalkulator për llogaritjen e faturave të energjisë elektrike, pas propozimit të ndryshim të tarifave.

Në këtë kalkulator gjenden hapësirat A1 dhe A2 ku qytetarët mund ta vendosin shifrën e kilovatëve të shpenzuar gjatë periudhës së ditës dhe asaj të natës.

Nga propozimi i fundit qytetarët që do të shpenzojnë mbi 600 kilovatë do të paguajnë dyfishin e çmimit të energjisë, kurse ata që shpenzojnë nën 600 kilovatë do të faturohen me tarifat që kanë qenë të zbatueshme më parë.

Kalkulatori më poshtë është aktiv, ju vetëm duhet t’i vendosni të dhënat sipas faturës suaj për të parë se cila do të jetë vlera me tarifat e reja:

Kalkulatori i fatures (1)

Advertisement
Comments