fbpx

Këto sekrete në marrëdhënie nuk duhet t’i dijë askush tjetër përveç partnerëve

HomeLifestyleLove

Këto sekrete në marrëdhënie nuk duhet t’i dijë askush tjetër përveç partnerëve

Shumica e ekspertëve besojnë se disa detaje nga një lidhje dashurie ose martese duhet të mbeten ende midis partnerëve dhe ne nuk duhet t’i ndajmë ato me të tjerët, edhe nëse ata janë miqtë më të mirë.

Shumë prej nesh kanë nevojë t’u tregojnë të gjitha problemet tona miqve tanë. Pavarësisht nga natyra e problemit, ne ndjehemi më mirë kur u besojmë atyre që na kuptojnë më mirë, dhe më shpesh flasim ende për probleme dashurie.

Sidoqoftë, shumë ekspertë besojnë se disa detaje nga marrëdhënia duhet të mbeten ende midis partnerëve dhe ne nuk duhet t’i ndajmë ato me të tjerët.

Cilat janë ato detaje?

Ai grindet me familjen e partneres së tij

Ne të gjithë ndonjëherë kemi një ankesë për sjelljen e vjehrrës sonë, për shembull, por duhet ta mbajmë atë për vete. Është në natyrën e njerëzve të mbajnë një qëndrim mbrojtës kur bëhet fjalë për familjen e tyre dhe kurrë nuk mund të dini nëse një koment që i keni thënë dikujt me besim do të arrijë te një partner ose familje dhe të shkaktojë pakënaqësi.

Fantazia seksuale e partnerit

Fantazitë duhet të jenë sekrete sepse është pjesa më intime e jetës seksuale. Ndonjëherë partnerëve u duhen vite që t’u besojnë atyre dhe ata presin që ajo të mbetet sekreti juaj i përbashkët, jo një temë diskutimi, shkruan KP.

Të lutem mbaje këtë mes nesh, është një fjali që na detyron të mbajmë sekret. Pavarësisht për çfarë bëhet fjalë, nëse partneri ynë na kërkon diskrecion, atëherë ne jemi të detyruar ta respektojmë dëshirën e tij.

Informacionet rreth erës së keqe të gojës ose këmbëve me aromë të pakëndshme mbajini për vete. Konkretisht, tregojini partnerit tuaj në një mënyrë të sjellshme atë që ju shqetëson sepse vetëm ai duhet ta dëgjojë atë, jo miqtë tuaj. Këto janë probleme që mund të zgjidhen dhe nuk ka nevojë të krijoni situata të pakëndshme, veçanërisht nëse bëhet fjalë për gjëra që e bëjnë partnerin të ndihet i pasigurt gjithsesi.

COMMENTS

x