fbpx

Këto janë çmimet “tavan” të karburanteve për 24 orët e ardhshme në Kosovë

HomeLajmeKosovë

Këto janë çmimet “tavan” të karburanteve për 24 orët e ardhshme në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për 24 orë, me fillim nga ora 10:00.

Çmimi i naftës ka shënuar ulje për një cent, gjersa ai i benzinës është rritur për një cent.

Sipas njoftimit të MINT, çmimet maksimale të lejuara për secilin produkt të naftës do të jenë si në vijim:

Produkti Dizel: 1.78 euro për litër,

Produkti Benzinë: 1.43 euro për litër;

Produkti Gaz: 0.76 euro për litër.

x