Këtij i thuhet “Shqiptar me Zemër“ shikojeni se çka i bënë serbit në ring shqiptari nga peja (video)

HomeSportSporti vendor

Këtij i thuhet “Shqiptar me Zemër“ shikojeni se çka i bënë serbit në ring shqiptari nga peja (video)

Këtij i thuhet “SHQIPTAR ME ZEMËR“ shikojeni se çka i bënë serbit në ring Shqiptari nga PEJA.

Boksieri pejan, Senad Gashi ka fitua,r me no.kaut ndaj boksierit gjerman, Domin,ic Vial.Senad Gashi ka arri,tur të triumfo jë në raundin e t,retë ndaj Dominic Val në ndeshjen e zhvi.lluar në Hamburg të Gjermanisë.B oksieri nga Peja u tregua i fortë për kund,ërshtarin e tij gj,igant duke e mposhtur me nokaut tek.nik në kateg orinë e rëndë.Me këtë fitore, Gashi ka shkuar në një rekord pre,j 21 fitoresh dhe tri humbjesh nga 24 nde.shje, ku 21 fi tore vijnë me noka,ut.

Gashi debutimin e tij profesional e ka b,ërë më 17 maj 2014 në Saarlandhalle në Saarb.rucken, duke mpo shtur çekun David Liska me një nokaut në raund,in e parë.

Pejani në vitin 2019 u ndesh edhe me bo ksierin e njohur Derek Chisoran, por që bri.taniku kis,hte fituar me vendi,m të juri.së atë kohë.

COMMENTS