Connect with us

Kosovë

Këta janë të shkarkuarit e sotëm nga Spitali i Pejës, pas rastit të foshnjës së vdekur

Publikuar

me

Pas raportimit të Indeksonline, në kuadër të masave lidhur me rastin e trajtimit të frytit të vdekur në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, Drejtori Ekzekutiv ka shkarkuar Drejtorin Mjekësor dhe Drejtorin për Infermieri.

Dy personat e shkarkuar janë: Hidajete Krasniqi dhe Muhamet Halitaj.

Shkarkimi është bërë si përgjegjësi direkte menaxheriale lidhur me rastin e frytit të vdekur.

Reklama