Kërcënimet ndaj kreut të LDK-së, deklarohet Haziri

0 minutes, 48 seconds Read

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Lutfi Haziri ka folur për “kërcënimet nga grupet terroriste” si dhe vendimin e Policisë së Kosovës, për mbrojtje të afërt policore ndaj kreut të LDK-së, Lumir Abdixhiku.

Haziri tha se Abdixhiku iu ka besuar vlerësimeve të organeve të shtetit, mirëpo siç tha ai, i pari i LDK-së nuk e ka ndërprerë agjendën e tij.

Haziri tha se pasiguria juridike është më problematike dhe siç u shpreh ai “për ne si LDK kjo është shqetësuese”.

“I ka besu vlerësimeve të organeve të shtetit, dhe po sillet karshi atij vlerësimi. Nuk ka ndërpre asgjë në agjendën edhe në rutinën e tij. Policia ka kapacitete profesionale me siguru, vetëm është rrit kujdesi i organeve të sigurisë. Pasiguri juridike ka në Kosovë dhe kjo është më problematike dhe na shqetëson si LDK më shumë”, ka thënë Haziri.

Publikime te ngjashme