fbpx

Këngëtarja shqiptare e veshur me të bardha, çfarë bukurie e ka bërë nana!

HomeMagazina

Këngëtarja shqiptare e veshur me të bardha, çfarë bukurie e ka bërë nana!

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Anxhela Peristeri kohën e fundit dukshëm ka shpeshtuar paraqitjet e saj në rrjetet sociale. E veshur me të bardha ajo duket për bukuri, ku dhe duket në formë të mirë trupore. Vlen të përmendim faktin se Peristeri shquhet për potencën e saj vokale. https://www.instagram.com/p/CDlyKg3DzKZ/?utm_source=ig_embed

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Anxhela Peristeri kohën e fundit dukshëm ka shpeshtuar paraqitjet e saj në rrjetet sociale.

E veshur me të bardha ajo duket për bukuri, ku dhe duket në formë të mirë trupore.

Vlen të përmendim faktin se Peristeri shquhet për potencën e saj vokale.

https://www.instagram.com/p/CDlyKg3DzKZ/?utm_source=ig_embed

COMMENTS