fbpx
HomeLifestyle

Katër gënjeshtrat më të zakonshme që gratë tregojnë në shtrat

Vajza herë pas here thonë gënjeshtrën e çuditshme në shtrat.

Sekspertja Nadia Bokody thotë se ajo kurrë nuk është takuar me një grua që nuk i ka thënë të paktën njërit prej këtyre katër gënjeshtrave të zakonshme të dhomës së gjumit, përfshirë mrekullinë për burrërinë e partnerit të tyre, transmeton lajmi.net.

Nadia argumenton se gratë janë “të kushtëzuara për të lënë mënjanë nevojat tona për të akomoduar të tjerët” dhe për këtë arsye bien përsëri në këto gënjeshtra për të siguruar partnerët e tyre.

Orgazëm e rreme

Edhe pse Nadia pretendon se shumica e grave do të kenë falsifikuar një orgazëm të paktën një herë, ajo shkroi: “Unë nuk kamë takuar një burrë i cili nuk është i bindur se çdo grua që është në shtratin e tij ndonjëherë ka shijuar një kulm kënaqësie”.

Nadia i referohet një studimi për vitin 2019 i cili zbuloi se mbi gjysmën e Britanikëve nuk mund ta lokalizonin as vaginën në një diagram anatomik.

Të mahnitura mbi madhësinë e penisit

E natyrshme është të dëshirosh të komplimentosh partnerin tënd në shtrat, por Nadia thotë se të thuash se penis i tyre është “shumë i madh” është një “gjë aq e vjetër sa vetë koha”.

Sipas Nadia, këto janë të njëjtat goditje që supozojnë se madhësia e penisit lidhet me aftësinë për të sjellë shpejt një grua në orgazëm, që do të thotë se ata “nuk posedojnë njohuri pune për rrugën aktuale të kënaqjes sonë seksuale”.

Të pretendosh të jesh i papërvojë

Për më tepër, Nadia pretendon se disa gra do të pretendojnë se janë të papërvojë në shtrat për të forcuar egon e partnerëve të tyre, edhe nëse nuk janë të pasigurt.

Duke përshkruar këtë lloj partneri seksual, Nadia pretendon se ata nuk mund të përballojnë faktin se partnerja ka pasur partnerë seksual para tij.

Insistimi që ju keni një ‘epsh të ulët’

Nëse nuk jeni vërtet duke u lidhur me partnerin tuaj në atë mënyrë, ka kuptim pse disa gra do të gënjejnë dhe thonë se thjesht nuk janë aq të interesuara për seksin. /Lajmi.net/

COMMENTS

x