Kaos në Beograd: Huliganët e Kishës Fashiste Serbe sulmuan pjesëmarrësit e Europride dhe u përleshën me policinë

1 minute, 2 seconds Read

Sot në kryeqytetin e Serbisë po zhvillohet Parada e Krenarisë, e cila është pjesa e fundit e Europride këtë vit.

Parada nisi rreth orës 17:30 para godinës së Gjykatës Kushtetuese pas fjalimeve të shkurtra të organizatorëve.

Gjatë gjithë ditës qyteti është një gjendje rrethimi, mijëra policë sigurojnë rrugët për shkak të protestave të organizuara nga kundërshtarët e procesionit.

Më shumë se 30 protestues u arrestuan, ata sulmuan policinë, gazetarët dhe qytetarët e mbledhur në Europride.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Publikime te ngjashme