fbpx
HomeBota

Kamerat e spitalit kapin momentin tmerrues të shpërthimit në Bejrut

Kamerat e sigurisë në qendrën mjekësore “St.George” në Bejrut kanë shfaqur momentin tmerrues të së martës së shkuar, pas shpërthimit të fuqishëm që ndodhi në portin e kryeqytetit të Libanit. Pamjet e publikuara nga AP tregojnë se shpërthimi ka shkundur objektin e ka thyer xhamat si dhe ka nxjerrë dyert nga vendet e tyre.

Kamerat e sigurisë në qendrën mjekësore “St.George” në Bejrut kanë shfaqur momentin tmerrues të së martës së shkuar, pas shpërthimit të fuqishëm që ndodhi në portin e kryeqytetit të Libanit.

Pamjet e publikuara nga AP tregojnë se shpërthimi ka shkundur objektin e ka thyer xhamat si dhe ka nxjerrë dyert nga vendet e tyre.

COMMENTS

x