fbpx

Kajtazi: Ushtria jonë përpos emocioneve nuk ofron diçka më shumë…

HomeLajmeKosovë

Kajtazi: Ushtria jonë përpos emocioneve nuk ofron diçka më shumë…

Gazetari Vehbi Kajtazi ka thënë se ushtria e Kosovës, përpos emocioneve nuk jep, nuk na ofron diçka më shumë. Pjesë nga postimi i Kajtazit. FSK-se braktisin misionin çdo muaj. Pse? Sepse ushtria jone pos emocioneve qe nuk zgjasin shume nuk ofron kurrgje tjeter. Ka nje minister mercenar dhe nje komandant te padijshem”, shkruan ai.

Gazetari Vehbi Kajtazi ka thënë se ushtria e Kosovës, përpos emocioneve nuk jep, nuk na ofron diçka më shumë.

Pjesë nga postimi i Kajtazit.

FSK-se braktisin misionin çdo muaj. Pse? Sepse ushtria jone pos emocioneve qe nuk zgjasin shume nuk ofron kurrgje tjeter. Ka nje minister mercenar dhe nje komandant te padijshem”, shkruan ai.