Connect with us

Kosovë

Jovanoviq “hallakat” Serbinë: Më1999-tën në Kosovë bëmë kërdi! E eliminuam Aganin, gjysmën e familjes së Çekut..!

Published

on

Ditën e parë të vitit 1999 shkuam dhe e kzekut uam në Prishtinë gjithë çka ishte normale.

U hynim anëtarëve të Komitetit për të drejtat e njeriut në shtëpi dhe ua nxi rr nim nga banesat etërit dhe bijtë.

E e k’zekut uam Fehmi Aganin, ia s huam gjysmën e familjes Agim Çekut… Nuk mundet kjo kështu përjetë.

Tani kjo po zgjidhet. Kështu, në një intervistë për revistën “Nedeljnik”, thotë lideri i Partisë Liberale-Demokratike serbe Çeda Jovanoviq, i njohur për deklaratat e tij se, sikur të ishte kryeministër i Serbisë, do ta njihte Kosovën.

“Deri në shtator të vitit të ardhshëm duhet ta zgjidhim agoninë kosovare ose amerikanët dhe Evropa do ta bëjnë këtë pa ne”, thotë politikani k0ntr0vers serb në intervistën e gjatë, pjesë të së cilës Gazeta Express transmeton në vazhdim.

“Për mua është mar rëzi e pafund ajo që e bëjnë Jankoviqi, Tadiqi, pothuajse të gjithë, ai 0rtek i marr ëzive me të cilin r efuzohet thirrja e Vuçiqit për bisedime rreth Kosovës“.

“Kosova na 0fron mundësinë që në kohë të ndalur t’i s hpëtojmë fatit të popullit që po z hduket“.

“Për këtë në masën më të madhe vetë e kemi f ajin.

Si dhe atëherë kur e v ramë Gjingjiqin dhe u kthyem për të jetuar si katërkëmbësh.

Ç’kemi ne sot të flasim për Kosovën kur s’kishim ç’të flasim as para 10 viteve?

Ndërsa edhe atëherë ishte vonë”.

“Edhe guri i turshisë me lakra e di se kam të drejtë për Kosovën!”.

Advertisement
Comments