Jashari njofton se kanë hapur thirrjen për mbështetjen e bizneseve të vogla

HomeLajmeKosovë

Jashari njofton se kanë hapur thirrjen për mbështetjen e bizneseve të vogla

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, njoftoi se pas nënshkrimit të marrëveshjes muaj me parë, me organizatën gjermane “Help Kosovo”, kanë hapur thirrjen për aplikim për mbështetjen e mbi 25 ide biznesore apo bizneseve të  vogla.

Njoftimi i plotë

Edhe 25 grante për qytetarët e komunës sonë, në vlerë totale prej  83,031.43 euro,

Pas nënshkrimit të marrëveshjes muaj me parë, me organizatën gjermane “Help Kosovo”, kemi hapur thirrjen për aplikim për mbështetjen e mbi 25 ide biznesore apo bizneseve të  vogla, me grante, vlera totale e të cilave mbërrin në 83,031.43 euro,  ku komuna jonë do të bashkëfinancojë me 30% të shumës totale.

Andaj të dashur qytetarë, ju ftoj që të aplikoni në këtë thirrje për aplikim, deri me datën 31.10.2021.

Të gjitha detajet rreth aplikimit për këto grante i gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://kk.rks-gov.net/skenderaj/neës/hapet-thirrja-per-aplikim-per-grante-nga-komuna-dhe-organizata-help/

Puna vazhdon!

COMMENTS