fbpx
HomeLajmeKosovë

Ja çfarë thotë pika e 10 e dokumentit ku i kërkohet Serbisë ta njoh Kosovën

Në dokumentin me 16 pika u vendos përpara delegacionit të Beogradit në bisedimet me Prishtinën në Uashington dhe në pikën 10 nga delegacioni serb kërkohet të njohë Kosovën.

Në pikën  10 thuhet:

“Të dy palët angazhohen për njohjen e ndërsjellë dhe mbrojtjen e pakicave etnike, kthimin e pasurisë, zgjidhjen e statusit të individëve pa shtetësi dhe të bien dakord të hapin zyra përgjegjëse për mbrojtjen dhe raportimin vjetor të të drejtave të pakicave.”

https://www.facebook.com/FMimagesAlbania/videos/313262066757191/

COMMENTS