fbpx

iPhone 12 do të vonohet, ka konfirmuar Apple

HomeTech

iPhone 12 do të vonohet, ka konfirmuar Apple

Për pjesën më të madhe të karrierës, iPhone ka qenë i saktë në oraret e tij.

Tani kompania ka pranuar se nuk do ta bëjë atë planifikim, meqë data e lëshimit duket se po shtyhet në tetor.

Është me të vërtetë shumë e rrallë që Apple madje të diskutojë ekzistencën e pajisjeve të ardhshme.

Kompania me sa duket ka dhënë indikacionin publik sepse ka mbajtur një plan të tillë të besueshëm për lançimet e iPhone në të kaluarën, dhe pa ndonjë indikacion klientët do të kishin supozuar se do të bënte të njëjtën gjë këtë vit.

Thashethemet se Apple do të detyrohej të vononte lëshimin e celularit kanë qenë për muaj të tërë, mes problemeve që vijnë nga shpërthimi i koronavirusit.

Si dhe shpërthimi i hershëm në Kinë duke ngadalësuar prodhimin e iPhone, inxhinierë të vjetër të Apple nuk kanë qenë në gjendje të fluturojnë në vend për të kontrolluar prototipet e hershme.

Kjo është një pjesë kryesore e procesit, dhe ndodh para se iPhone të hyjë në prodhimin në masë, në mënyrë të mjaftueshme të jenë gati për datën e zakonshme të lëshimit të shtatorit. /Lajmi.net

COMMENTS