Kategoria: Lifestyle

Probleme me ereksionin? Merreni këtë vitaminë patjetër

Kjo vitaminë përmirëson performancën tuaj të penisit dhe qëndrueshmërinë seksuale. Jo të qenit në gjendje për të përjetuar ereksion është një problem i...

Faktori që përmirëson ndjeshëm jetën seksuale

Studimi u përqëndrua në 244 gra të moshave nga 18 deri në 30 vjeç. Është mirë që të keni një partner që ju mbush me komplimente të sinqerta. Por kur...

Personat që vonohen gjithmonë janë më të suksesshëm dhe jetojnë më gjatë

Të gjithë e kemi atë shok/shoqe (ose ndoshta jemi vet ne ai person) që gjithmonë vonohet në çdo ngjarje, takim, etj. Ndonëse është diçka frustuese për...

Mashkulli tregon pozicionet seksuale që i ndihmuan atij të zgjasë shumë në shtrat

Ejakulimi i hershëm prekë miliona meshkuj përreth globit. Por, më poshtë mund të gjeni pozicionet që u ndihmojnë meshkujve të zgjasin më shumë. Ejakulimi i...

Sa më shumë aq më mirë, këto janë sëmundjet që mund të shëroni nëpërmjet seksit

Përshtypja e parë kur është fjala për seksin për shumicën prej nesh është kënaqësia. Mirëpo, sipas ekspertëve të shëndetit ai ndikon gjithashtu edhe tek...

6 gjëra që të gjithë meshkujt duan në shtrat, por nuk kanë guxim t’ua kërkojnë partnereve

Në qoftë se doni që lidhja juaj të funksionojë, përveç komunikimit, duhet t’i kushtoni rëndësi edhe marrëdhënieve intime. Megjithatë shumë çifte e...

Mos e injoroni: Ky problem i zakonshëm mund të jetë shenjë e kancerit

Dhimbjet e vazhdueshme të fytit të jenë një shenjë e hershme e kancerit, kanë paralajmëruar ekspertët. Dhimbjet e fytit, së bashku me dhimbjet e veshi,...

Ja sa shpesh duhet të bëni seks që të ulni shtypjen e gjakut

Seksi i rregullt mund të ulë presionin e gjakut në mënyrë efektive gati sa medikamentet, ka zbuluar një studim. Vullnetarët e këtij studimi pësuan deri në 13...

Shmangni këto sjellje të përditshme që çojnë një marrëdhënie drejt fundit

Ndarjet janë gjithmonë të dhimbshme, disa më shumë se të tjerat, por në fund të fundit ngelen situata që duhen kaluar sa më mirë të mundemi. Pasi përfundon...

Katër gjërat që gratë duhet të bëjnë menjëherë pas seksit

Sapo “gjimnastika poshtë çarçafëve” përfundon, gjëja e fundit që ju shkon ndërmend është se si të mbani vaginën e shëndetshme. Por kujdes, edhe ajo ka...