2 minuta e 14 sekonda, koha që ky person e pa vdekjen me sy. Ja pse

2 minuta e 14 sekonda: Koha në të cilën një personit nga Florida iu rrezikua seriozisht jeta, sepse piloti kishte harruar ta lidhte atë si duhet për mjetin fluturues dhe ai u detyrua të qëndronte në këtë pozicion.

Lartësia: 1200 metra. Ngjarja ka ndodhur në Zvicër.

Loading...