Betohen 7 të ‘rinjtë’! Maliqi: Për dy muaj do mbushet gjithë rreshti i opozitës në Kuvend

Betohen në Kuvend 7 deputetë nga radhët e kandidatëve në listat e PD-së dhe LSI-së që pranuan mandatin e deputetit. Policia merr masat, por Basha harron protestën në Ditën e Kuvendit. Opozita e re në Kuvend shkon në 15 deputetë.

Loading...