Super Ronaldo, shenon edhe golin e dytë për Juve!

Juventus ka dyfishuar epërsinë në ndeshjen kundër Atletico Madrid. Edhe golin e dytë e shënoi Cristiano Ronaldo në minutën e 49-të. Top kaloi vetëm disa centimetra vinë dhe u pranua vetëm pasi u vërtetua nga teknolgjia “goal-line”.

https://twitter.com/viagoals1/status/1105576613440380928?s=19

Loading...