Vajza përlot shikuesit me ilahin kushtuar Elvis Naçit (Video)

Elvis Naqi ishte pjesë e emisionit N’Kosovë Show, ku vajza e cila këndon për ketë emision e përlot Elvisin dhe shikuesit me ilahin kushtuar atij (Video).

Loading...