Dhëndri e kap nusen duke bërë seks në ditën e dasmës

Supozohej të ishte dita me e bukur për çiftin e sapomartuar nga Shkupi, por u kthye në një makth. Dhëndri shkon rastësisht në tualet dhe për fat të keq zbulon se, gruaja të cilën sapo martoi nuk ishte e duhura për të.

Ai njeh këpucët e gruas në një prej ndarjeve të tualetit, hap derën me forcë dhe gjen gruan duke kryer marrëdhënie seksuale me kumbarin e tij.

I shokuar nga çfarë kishte parë, dhëndri vrapoi për tek salla e të ftuarve, duke thënë se dasma ndërpritet, pasi sapo e kishte gjetur nusen e tij duke e tradhtuar në ditën e parë. Nuk bëhen të ditur detajet e personave në fjalë, as edhe emri i hotelit në të cilin ishte e organizuar dasma.

Për portalin maqedonas “Magicni Svadba”, një prej të ftuarve Slavica J. tregoi rastin në fjalë, duke bërë të ditur se dhëndri dhe nusja ishin të nacionalitetit maqedonas.
Leave a Reply

Your email address will not be published.