Incident në Kuvendin e Maqedonisë, përleshën fizikisht Apasievi dhe Kostovski (Video)

HomeLajmeKosovë

Incident në Kuvendin e Maqedonisë, përleshën fizikisht Apasievi dhe Kostovski (Video)

Një incident është shmangur në Kuvendin e RMV-së, ku vazhdon diskutimi i ashpër dhe kaotik mes deputetëve të qeverisë dhe opozitës për propozimin francez për kontestin me Bullgarinë.

Kësaj radhe aktorë në incident ishin deputeti Dimitarr Apasiev nga “E majta” dhe Martin Kostovski nga LSDM.

Megjithatë, falë reagimit në kohë të pjesës tjetër të deputetëve, u shmang një përplasje fizike dhe gjithçka u la në duart e shakave dhe shkëmbimit të fyerjeve dhe provokimeve.

COMMENTS

x