fbpx

Imami i Qabes, viziton “Medresenë Alauddin” në Prishtinë

HomeFetare

Imami i Qabes, viziton “Medresenë Alauddin” në Prishtinë

Imami i Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni, në vazhdën e takimeve dhe vizitave ne Kosovë, po viziton “Medresenë Alaudin” në Prishtinë, ku u prit nga myftiu Naim Tërnava bashkë me drejtorin e medresesë dhe stafin i tij.

Gjatë kësajë vizite imami pritet të njoftohet nga afër me kushtet dhe sistemin arsimorë të cilin e ofron medreseja. Po ashtu do të mbajë një ligjeratë në amfiteatrin e medresesë.

Kujtojmë se “Bashkësia Islame e Kosovës” ftoi imamin për vizitë 3 ditore në bashkpunim me ambasadën e Arabisë Saudite ne Tiranë./Kosova Post