Ide brilante e komedianit Besi për të luftuar pandeminë në Kosovë

HomeFun

Ide brilante e komedianit Besi për të luftuar pandeminë në Kosovë

Ide brilante e komedianit Besi për të luftuar pandeminë në Kosovë jep komediani i cili së fundmi është bërë shumë viral në Kosovë.

Komediani Besi është bërë i famshëm kohet e fundit me idetë e tij komike e shpesh herë edhe ironike si për ndodhitë politike gjithashtu edhe për ato të përgjithshme në vend.

Në videon e më poshtme komediani Besi, i cili njihet për përdorimin e app face për të ndryshuar fytyrën e tij në paraqitjen që bënë në rrjetet sociale dhe emisionet live, në këtë praqitje tregon se si është mënyra më e lehtë për të luftuar covid 19 në Kosovës.

Ai në menyrë ironike thotë që për të bërë një të tillë është fare lehtë. Ai këtu e përfshinë postën e  kosovës dhe publikimin e mesazheve private të gjithëve, dhe sipas tij kjo dë të ndikohnte në mbajtjen e distancës dhe largimin e njërzve nga njëri tjetri.

Për më shumë ndiqni videon:

COMMENTS