fbpx

I riu nga Malisheva hjek flokët e më pas hidhet në pishinë në temberatura të ulta të dimrit (Video)

HomeKosovë

I riu nga Malisheva hjek flokët e më pas hidhet në pishinë në temberatura të ulta të dimrit (Video)

Një i ri nga Malisheva ka sfiduar motin e ftohtë. Në mes të borës dhe të ftohtit ai shihet duke prerë flokët, ndërsa më pas hidhet në një pishinë e cila gati sa nuk ishte e ngrirë nga temperaturat e ulëta. VIDEO

Një i ri nga Malisheva ka sfiduar motin e ftohtë.

Në mes të borës dhe të ftohtit ai shihet duke prerë flokët, ndërsa më pas hidhet në një pishinë e cila gati sa nuk ishte e ngrirë nga temperaturat e ulëta.

VIDEO

COMMENTS

x