fbpx

Hovenier e Ternava festojnë vitin e ri islamik me qaj rusi

HomeLajmeKosovë

Hovenier e Ternava festojnë vitin e ri islamik me qaj rusi

Ambasadori amerikan, Jeff Hovenier është pritur sot nga myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, në Xhaminë e Madhe në Prishtinë.

Hovenier ka thënë se ka qenë sot i nderuar për të shenuar Vitin e Ri Islamik bashkë me myftiun Tërnava ku edhe kanë diskutuar mënyrat se si cdo kosovarë të mund të adhurojë i lirë prej diskriminimit.

“Respekti për trashëgiminë e ndryshme fetare dhe kulturore është një ideal i dashur në çdo demokraci moderne multietnike. Sot, isha i nderuar të shënoja Vitin e Ri Islamik me Myftiun Ternava në Xhaminë e Madhe dhe të diskutoja mënyrat për të siguruar që çdo kosovar të mund të adhurojë pa diskriminim”, ka shkruar Hovenier.

COMMENTS

x