Hoti: Merrni shembull Prizrenin dhe Podujevën si qeverisin këta më shirita të kuq

HomeIde Shqip

Hoti: Merrni shembull Prizrenin dhe Podujevën si qeverisin këta më shirita të kuq

Kandidati i LDK-së për kryeministër, Avdullah Hoti, tha të martën, në tubimin zgjedhor në Rahovec, se qytetarët e Kosovës nuk duhet të mashtrohen më 14 shkurt, nga njerëzit që shpërndajnë shirita të kuq rrugëve.

“Mos u mashtroni. Merreni shembull Prizrenin që qeveriset nga ata që vendosin shirita të kuq rrugëve, që është shenjë e sistemeve komuniste. Merreni shembull Podujevën, ku kryetari i ri është denoncuar nga një qytetarë për sulm fizik. Pra shihni çfarë shembujsh keni nga ata që po pretendojnë ta qeverisin Kosovës. Unë dua të them më zë të qartë se vetëm LDK, garanton qeverisje normale në këtë vend, e kemi dëshmuar këtë pasi kemi qeverisur me integritet të lartë gjithmonë dhe duke qenë në shërbim të qytetarëve”, tha Hoti.

COMMENTS