fbpx

Hoti kërkon përfundimin e rrugës Zhur-Dragash

HomeLajmeKosovë

Hoti kërkon përfundimin e rrugës Zhur-Dragash

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka kërkuar të dielën që rruga ndërmjet Zhurit dhe Dragashit të përfundojë në afat optimal.

Hoti, i shoqëruar nga disa ministra të kabinetit të tij ka inspektuar punimet në rrugën Zhur-Dragash.

Ai ka theksuar se është e nevojshme infrastruktura për krijimin e kushteve për banorët e kësaj ane, e po ashtu edhe për turizëm.

“Infrastrukturë e nevojshme dhe kushte të nevojshme që të zhvillohet më mirë turizmi dhe të lehtësohet jeta e qytetarëve. Dragashi ka edhe një diasporë të fuqishme të komuniteteve të ndryshme. Kërkoj prej ministrit që të angazhohet që në afat optimal të përmbyllet ky projekt”, ka thënë Hoti.

Ai ndërkohë ka refuzuar të flasë për dialogun, apo për masat për parandalimin e COVID-19. Ka thënë shkurt se sot ka vizitë nëpër biznese./KP

COMMENTS