fbpx

Haxhiut i shkon një prind në zyre, i tregon se personi që tentoi dhunimin e vajzës së tij është i lirë

HomeLajmeKosovë

Haxhiut i shkon një prind në zyre, i tregon se personi që tentoi dhunimin e vajzës së tij është i lirë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka njoftuar se sot në objektin e Ministrisë i ka shkuar një prind.

Ajo tha se prindi i ka treguar që në dhjetor të vitit 2021 ka pasur një tentim dhunim të vajzës së tij 14-vjeçare.

Por sipas asj që i ka treguar prindi në fjalë, personi që ka tentuar ta bëjë veprën nuk është dënuar.

“Sot, prindi i një vajze 14 vjeçare, erdhi në Ministrinë e Drejtësisë, na njoftoi që në dhjetor të vitit 2021, ka pasur tentim dhunim të vajzës së tij 14 vjeçare. Ndonëse emri dhe mbiemri i personit të dyshuar dihet, i njëjti nuk është dënuar dhe as nuk është në burg. Personi i dyshuar është i lirë!”, ka shkruar ai.

Haxhiu njoftoi se ky postim është bërë me lejen e prindit.

x