Connect with us

Kosovë

Haxhiu suspendon nga puna permbaruesin privat Ilir Mulhaxha

Publikuar

me

Sipas saj, vendimi është marrë pas kërkesës së AKP-së për inicimin e procedurës disiplinore ndaj permbaruesit privat, mbi bazën e shkeljeve ligjore të pretenduara.

”Andaj, për t’u siguruar që procedura disiplinore zhvillohet pa pengesa dhe pa asnjë ndikim, kam marrë vendim siç përcaktohet në dispozitiv. Nuk mund të tolerojmë që mbi kurrizin e interesit të përgjithshëm të realizohen interesa të kundërligjshme personale”, ka shkruar Haxhiu në Facebook. /IndeksOnline

 

Reklama